بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

تاسیس چند مرکز خلاقیت و نوآوری تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر در مشهد

  • کد خبر: ۲۲۳۳۸۳
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
تاسیس چند مرکز خلاقیت و نوآوری تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر در مشهد
رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: در این دوره کمیسیون برنامه و بودجه، منابع انسانی و فناوری اطلاعات، علاوه بر نگاه خلاقیت و نوآوری، تا آخر دوره چندین مرکز خلاقیت برای حل مسائل شهری و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاسیس خواهد شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه سلیمی در نطق یکصدوسیزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد اظهار کرد: در ابتدا پاسخ و حمله ایران به رژیم صهیونیستی را که دفاع از حق مشروع ایران در پاسخ به اقدامات سخیف اسرائیل و تجاوزات رژیم صهیونیستی به اماکن دیپلماتیک کشورمان در دمشق بود و همچنین دوم اردیبهشت سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک می‌گویم و از خدمات ارزنده آنها در حوزه تامین امنیت و آرامش جامعه، تقویت همبستگی ملی و تلاش در محرومیت‌زدایی تقدیر و تشکر می‌کنم.

وی ضمن تبریک ویژه به منابع انسانی شهرداری به مناسبت ۲۵ فروردین که بدین منظور نامگذاری شده است، عنوان کرد: در حوزه منابع انسانی که همواره از مهم‌ترین حوزه‌های تصمیم­‌گیری و یکی از دغدغه­‌های اصلی شورای ششم بوده، توجه ویژه به منابع انسانی در جهت توسعه توان سیستم شهرداری و هم‌راستایی اهداف فردی و سازمانی در خانواده بزرگ شهرداری از مهم‌ترین و اساسی‌ترین موضوعات مورد پیگیری کمیسیون بوده است.

این عضو شورای اسلامی با اشاره به این موضوع که چه کسی قرار است به سه میلیون شهروند و ۳۰ میلیون زائر خدمات شایسته ارائه کند، ادامه داد: باید احساس تعلق ارتقا یابد و روح برنامه در تمام لایه‌های شهرداری تا سطوح کارگری نهادینه شود. همه باید بدانند اقدامات اساسی و به ویژه کلان‌پروژه‌ها برای تمرکز اقدامات چیست تا با یاری هم به قله بلند مدیریت شهری که خادمی شایسته شهر امام مهربانی است، برسیم.

وی با بیان اینکه  در این زمینه تبدیل وضعیت بیش از ۴۰۰۰ نفر نیرو‌های ایثارگر براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی انجام شد، تاکید کرد: همچنین پیگیری تبدیل وضعیت کارکنان پیمانی مشمول و اصلاح احکام کارمندی در سال گذشته منطبق بر نامه سازمان شهرداری‌ها ودهیاری‌های کشور در خصوص تبیین نحوه تاثیر ترمیم حقوق کارمندان انجام شد.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: اعمال طرح طبقه‌بندی مشاغل قانون کار برای کارکنان مدیریت پیمان و تشکیل اداره امور کارگری جهت پیگیری ویژه موضوعات این افراد که اتفاق مهمی در راستای توجه به منابع انسانی بود که انجام شد. همچنین برای نخستین بار افزایش احکام نیرو‌های دارای رابطه استخدامی مستقیم، مدیریت پیمان و کارگری در حقوق فروردین ماه ۱۴۰۳ اعمال و پرداخت شد.

سلیمی با اشاره به هفته خلاقیت و نوآوری تصریح کرد: خلاقیت و نوآوری از ویژگی‌ها و قابلیت‌های انسان است که نقش مهمی در زندگی دارد. این ویژگی باعث پیشرفت انسان در تمامی عرصه‌ها می‌شود و می‌تواند کیفیت زندگی را تعیین کند، از این رو اهمیت بسیاری دارد. کیفیت زندگی شهری نیز به حضور نگاه‌های خلاق و نوآور وابسته است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: ایجاد اداره کل خلاقیت و نوآوری شهری از اقداماتی است که در این دوره شورای شهر با حمایت کمیسیون از این امر رخ داد و توجه ویژه شهرداری مشهد به امر نوآوری را نمایش می‌دهد. داشتن شهری آباد و پررونق در گرو افکار خلاقانه کارآفرینان، پژوهشگران و فرهیختگان علوم مختلف است که با پردازش صحیح می‌توانند به سکوی پرشی برای توسعه شهری منجر گردد.

وی بیان کرد: در این دوره کمیسیون برنامه و بودجه، منابع انسانی و فناوری اطلاعات، علاوه بر نگاه خلاقیت و نوآوری، تا آخر دوره چندین مرکز خلاقیت برای حل مسائل شهری و بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان تاسیس خواهد شد.

سلیمی گفت: توجه ویژه به حاشیه شهر در قالب اختصاص اعتبار پروژه‌های زودبازده با نگاه مسئله‌محوری، توجه به دیپلماسی شهری و ارتباطات بین‌المللی، توجه به فناوری و هوشمندسازی و کسب جوایز متعدد شهر هوشمند از دیگر رویکرد‌های ما است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد افزود: انعقاد قرادداد و ارائه مجوز به پنج اپراتور از جمله شاتل، های‌وب، پیشگامان، صبانِت و آسیاتِک جهت ارائه سرویس اینترنت به مردم از طریق فیبر نوری که منجر به افزایش سرعت و کیفیت اینترنت می‌شود، در مناطق ۹ و ۱۱ تقریبا ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با تاکید بر موضوع در همایش ۶ اردیبهشت‌ماه سایر مناطق شهری نیز با سرعت مناسبی پیش رود.

وی ادامه داد: برقراری رفاهیات ویژه برای کارکنان سازمان فاوا، داشتن نگاه خانواده‌محور در دو بخش کارکنان و شهروندان و حمایت بیمه‌ای تکمیلی برای همکاران حجمی در فرزندان دوم به بعد که منطبق بر قانون جوانی جمعیت بود، انجام و بیمه مربوطه با پرداخت حق‌السهم ۴۰-۶۰ دایر شد.

سلیمی اضافه کرد: اقداماتی همچون سرانه‌محور شدن رفاهیات همکاران، شمول هزینه‌های ناباروری در تکمیل درمان، هماهنگی‌های ایاب و ذهاب مادران باردار و رفاهیات ویژه امور پزشکی و سلامت مادران باردار در سطح کارکنان شهرداری، دوره‌های آموزشی تربیت فرزند، مشاوره‌های ازدواج و ...، غربالگری‌های ویژه بانوان و آقایان، باشگاه‌های مخاطب‌محور و ... از سایر اقدامات مورد پیگیری کمیسیون بوده که محقق شده است.

رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد عنوان کرد: کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی در ۶ ماه اخیر با برگزاری حدود ۶۵ جلسه، موفق به بررسی و تعیین تکلیف موضوعات حائز اهمیتی، چون بررسی و جمع‌بندی تفریغ ۱۴۰۰، تفریغ ۱۴۰۱، اصلاح ۱۴۰۲ و بودجه ۱۴۰۳ و بیش از ۱۰۰ طرح و لایحه از جمله عوارض و بهای خدمات سال ۱۴۰۳، اعطای مشوق‌های ویژه برای فعالان حوزه ساخت‌وساز، لایحه تسهیل تملک املاک واقع در طرح‌های شهری در راستای مدیریت درآمد‌های شهرداری و تعداد بیش از ۱۷۰ دستور کار شده است.

وی در خصوص فعالیت رصدخانه شهری تصریح کرد: فعالیت رصدخانه بدون در دست داشتن آمار کافی، دقیق و به‌هنگام، سیاستگذاری، برنامه‌ریزی، تعیین اهداف، راهکار‌ها و فعالیت‌ها و در نهایت ارزیابی نتایج مربوطه امکان‌پذیر نیست. فعالیت‌های رصدخانه شهری در حوزه برنامه‌ریزی و تدقیق تصمیم‌گیری‌ها نیز به صورت رسمی افتتاح شد.

سلیمی بیان کرد: این رصدخانه به منزله چشمی بینا قادر است نقشی اساسی در تصمیم‌سازی‌های مدیریتی ایفا کند و ماهیت اصلی آن گردآوری داده‌های مدیریت شهری در قالب داده‌های آماری و لایه‌های مکانی است تا با مصورسازی داده‌ها و ارائه تحلیل‌های ممکن، امکان تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و آینده‌پژوهی را به گونه‌ای بهتر فراهم شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->